+ Адказаць на тэму
Старонка 1 з 2
1 2 АпошніLast
Вынікі 1 па 5 з 8

Тэма: Бясплатныя поліфанічныя мелодыі.

1. # 1
    Merloottoclap
    Госць

Бясплатныя поліфанічныя мелодыі.

У тваёй WAP ўключыць тэлефон, перайсці: http://tagtag.com/ferret

Калі б вы маглі зрабіць запіс у гасцявой кнізе для мяне, калі ласка

Дзякуй,
    Ferret!

Дадатковая інфармацыя:
    1. Сардэчна запрашаем у schnozberry ў канчатковым выніку крыніцай онлайн спампаваць рынгтоны, мабільныя гульні, мабільныя шпалеры, мабільнае відэа і мабільныя застаўкі
    2. Проста купіць адзін і мы дадзім вам неабмежаваны доступ да 1000 свабодных эканамічных поліфанічныя мелодыі кожнага
    3. Бясплатныя мелодыі, поліфанічныя мелодыі, бясплатныя mp3 мелодыі, рэалтоны, рынгтоны Midi, Wav мелодыі, рынгтоны і Nokia True Tones
    4. Загрузіць бясплатную пробную копію пераўтваральніка, каб убачыць, улады праграмнага забеспячэння, і, як лёгка выкарыстаць
    5. Спампаваць бясплатна мелодыі - У нас ёсць вялікі выбар бясплатных мелодый у Інтэрнэце, больш за 10000 мелодый у тым ліку бясплатны Поліфанія
    6. Чаму б не падзяліцца Бясплатныя мелодыі загрузкі і загружаць свае ўласныя рынгтоны бясплатна? Бясплатныя MP3 Ringtone Maker
    7. Cool бясплатныя мелодыі CoolFreeRingtones-мелодыі, спампаваць мабільны тэлефон Freeringtone поліфанічныя мелодыі, True Tones, малюнкі, анімацыі, Java-гульні, відэа

Больш падрабязна:

2. # 2
    dinhthuc2008
    Госць

ці ёсць спосаб, каб спампаваць песні без WAP уключаны тэлефон ... У мяне ёсць кабель для перадачы даных, таму што мой аператар не падтрымлівае WAP ўсё ж ...